*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under februari 2011

Av Sofia - 26 februari 2011 14:11

Precis när ja skulle iväg till jobbet idag så ringde min chef och sa att ja inte behöva jobba för att vi kunde ha stängt! Det är fan is överallt, helt sjukt! Är det det hos eer med? Vi har is på tröden, räckena, vägarna.. ja på precis allt! Så ja stannade hemma. När  ja skulle ut med hundarna blev det ingen lång promenix kan ja lova. Helt livsfarligt att bege sig ut i bil idag!!


Stanna inne om ni har is som vi!

Av Sofia - 25 februari 2011 18:51

Ja då var man hemma från jobbet och ska lägga sig i ett varmt bad. Huvudvärken tar över halva min kropp men ett glas vin i badet kan väl inte skada ;)


Sedan ska vi göra tacos och se Letīs Dance! Någon annan som läser som ser Letīs Dance? Vem hejar ni på? I denna säsongen har ja haft svårast att bestämma vem ja ska heja på men Frank och Figge är nog mina två största favoriter men jag gillar verkligen Tina med, såg att hon och Tobias är ett par i verkligheten med, GULLISAR!  

Av Sofia - 25 februari 2011 12:34

Nu ska ja strax iväg till jobbet. Har ätit lite rotfruktsgratäng från igår som blev otroligt god :) Har en timme på mig innan ja börjar så ska handla lite och kolla runt!


Ikväll laddar vi för Letīs Dance! :)

Av Sofia - 25 februari 2011 11:19

Ja idag ska ja iväg till jobbet för att jobba i några timmar. Ska bli skönt att komma hemifrån lite. Gud va tråkigt det kan vara att bara gå hemma ibland!


Igår kväll fixade jag trailers till alla filmer inne på Asters.se så nu kan ni gå in och kika :) Det tog en jädra tid men helt klart värt det!


Nu ska ja försöka få i mig något och sedan fixa lite saker! Hinner nog  skriva ett inlägg till innan ja ska iväg! :)

Av Sofia - 24 februari 2011 13:45

Nu har ja lyckas:


* Skura hela ugnen + plåtar helt rena! Man borde verkligen göra det oftare!

* Burit ner 2 ton tvätt och lyckas få på 4 av 6 tvättar!

* Dammsugit

* Svabbat

* Diskat

* Bäddat rent i sängen

* Rastat hundarna 2 ggr

* Gått ut med soporna


PUST! Satan va ja har ont i ryggen nu. Vet inte var ja ska ta vägen!! Blir att handla alvedon eller Voltaren sen...


Har varit lite duktig i alla fall, funderar på att rensa mina sommarkläder. Har hur mkt som helst! Hälften passar väl, men räknar ju med att gå ner till sommaren. Även om det går lite segt just nu...   

Av Sofia - 24 februari 2011 11:25

YES!! Nu kom Wilda in. Herregud så orolig ja va. Var ute hela tiden och ropade men såg henne inte och när ja skulle in och vämrna mig så stod hon ute på balkong bordet! Satan va tur! Stackars liten förstod inte hur hon skulle komma in utan stod bakom dörren och jamade. Så fick skicka ut Nova så hon fick visa henne. Tack gode gud för min Nova, så många gånger hon hjälp mig att få in katterna!!


Glöm inte rösta på omröstning. Just nu står det så här. När 100 personer röstat så byter jag omröstning! :)


Hur känner du dig med ditt liv just nu?
Jag är 100% lycklig  
  20.9 %
Det pendlar upp och ner  
  43.3 %
Jag mår dåligt nästan jämt  
  10.4 %
Allt i mitt liv är jobbigt just nu  
  3 %
Jag mår bra för det mesta  
  22.4 %

Totalt har 67 personer röstat.

Av Sofia - 24 februari 2011 10:45

Wilda råkade smita ut när ja skulle släppa ut Meya. Hon bara sprang iväg :( Och hon som aldrig varit ute innan. Hon har halsband och är kastrerad men ändå!!! Hon är ju så rädd... tänk om hon inte kiommer in igen!!!!  

Av Sofia - 24 februari 2011 09:57

Ja nu står det klart att det blir Måns Zelmerlöw  som tar över Allsång på Skansen! Det förvånar mig inte det minsta och han kommer nog passa perfekt! Jag är förvånad att han aldrig tröttnar på att vara sådär kläm glad hela tiden?! Mina mun hade trönnat efter en dag att se ute ungefär såhär : = Måns ;)


Men men ja gillar Måns på det stora hela så ska bli kul att se i sommar.... ÅHHH va ja längtar till sommaren

 

Foto: Niclas Hammarström

Ovido - Quiz & Flashcards