*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under maj 2011

Av Sofia - 17 maj 2011 11:43

Får de flesta tillbaka skatten nu i juni eller?? Ja ska ju få tillbaka några tusen och eftersom vi har FULLT med räkningar denna månaden så hade det varit bra att veta när dom pengarna dyker upp?!


För övrigt har ja haft en skit morgon igen, sover knappt något och vaknar super trött. Har ÄNTLIGEN fått tid till röntgen så torsdag nästa vecka ska ja in. Är nervös som bara den men ska få lugnade så hoppas att det ska gå bra. Så då får ni hålla tummarna för mig!



Känner att min blogg blivit lite seg och tråkig på senaste. Ja orkar inte med den så mkt som det var förr :) Men ska försöka fixa med lite bilder och sånt roligt här i dagarna.

Av Sofia - 16 maj 2011 11:18

Ja som följde promgrammet varje dag har helt tappat suget och ser knappt längre... För det första så händer det ju knappt något alls och sedan börjar ja bli trött på alla som är där inne! Igår åkte Madde ut och det var väl inte mer än rätt och på tiden! Igår kom det även i två nya tjejer men ja tycker alla nya som kommit sedan start verkar så tråkiga, har de inga andra att välja på??!

 


Av Sofia - 16 maj 2011 11:10

Alltså jag tyckte verkligen att Saade var duktig i finalen och han borde ha vunnit! Ja satt och skrek så hade igår ont i halsen. Sedan tyckte ja att killarna i hockeyn var dukitg men 6-1 är ju helt sjukt! Förstår att man tappar koncentration osv när man ligger under men 6-1 känns mest som de sista målen bara är slarv! Men men, en silver peng är inte heller så fel 


Annars hade det inte hänt så mkt för mig i helgen... Jobbade i lördags och ledig igår. Gjorde absolut INGEN nytta igår utan slappade bort hela dan!


Vädret har blivit kallare igen och imorse var det riktigt kallt i huset! Har ni också kallare nu? Så sugen på utlandsresa men får se om det blir någon i år... 

Av Sofia - 13 maj 2011 11:06

Något har hänt med min nattsömn och ja vet inte riktigt vad. Inatt vaknade jag halv fyra och kunde inte somna om. Halv sex var ja nere och tog upp en diskmaskin och började tvätta. Jag har inte ändrat något, sover inte på dagen eller något sånt... Så knasigt. Hela denna veckan har varit sån! Kan ju kanske bero på ryggen eller huvudet. Väntar fortfarnade på tid till MR röntgen.


Nej nu ska ja sluta klaga. Ska strax iväg till jobbet och innan dess blir det att hänga en tvätt och äta frukost.


Vad ska ni hitta på för kul i helgen??

Av Sofia - 12 maj 2011 10:43

Idag när ja vaknade efter en så där natts sömn så kändes det lite bättre. En ny rygg hade dock inte skadat. Jag har liksom inte ont i ryggen utan det är saker som är i kläm. Jag har fått övningar av massören men känner ingen skillnad alls!


Fick en glad överraskning idag, min kära mami hade satt in lite pengar till oss. Behövdes verkligen, för hade 40 kr kvar att leva på tills nästa fredag 


Ni får väldigt gärna gå in och kika på hemsidan jag gjort för butiken ja jobbar på, den finns på adress www.kajsakrabbat.se  


Nu ska ja äta två ägg och sedan traska lite med hundar innan det är dags för jobb!

Av Sofia - 11 maj 2011 20:47

Alltså jag är så trött idag att ja inte ens orkar skriva här... Ville bara meddela det ifall ni undrar varför ja slappar med bloggen. Kommer somna pang boom idag kan ja lova :)


Hoppas ni allt haft en super bra dag, idag har det regnat och åskat här på eftermiddagen. Vad har ni haft för väder hos er??

Av Sofia - 10 maj 2011 18:50

Ja då var man hemma ifrån jobbet, känns skönt! Har så jädrans ont i ryggen så ja bara vill gå och dö, eller ja nästan i alla fall. Hade gjort vad som helst för att bli av med denna ständiga värken!


Varmt har det varit idag i alla :) Det ska vi inte klaga på. Människor är verkligen aldrig nöjda, har varit massa som klagat idag på värmen, tycker vi ska vara glada att den är här istället! :)


Nu ska ja göra sallad, och efter det blir det antingen film eller en promenix eller kanske båda!

Av Sofia - 10 maj 2011 11:59

Ännu en sån där knasig morgon utan sömn! Vill inte  ha fler såna här morgonar nu, ska jobba idag och förhoppningsvis är ja trött och slapp inatt och sover gott. Sitter och äter en omelett med kräftstuvning och ska strx göra en liten sallad som ja kan ha med till jobbet. Underbart väder är det i alla fall! Man får vara tacksam för dom bra sakerna  

Ovido - Quiz & Flashcards