Direktlänk till inlägg 10 mars 2010
Ingredienser
Portioner: 4-6
2 paket frysta, tinade fiskfiléer, t ex sej (ā 400 g)
1 paket frysta wokgrönsaker (500-600 g)
1 burk thailändsk grytbas, t ex Massamun (400 ml)
4 Salladslökar
Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Medel
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Lägg (de tinade) fiskblocken i en ugnssäker form. Strö 1 tsk salt över fisken. Täck fisken med wokgrönsakerna. Fördela thai-grytbasen över.
3. Ställ in mitt i ugnen i 20 minuter. Strimla salladslöken fint och strö över. Servera med jasminris.
Superlätt och gott :)
Ja bloggar på en annan adress just nu, besök mig gärna där http://bian.bloggplatsen.se ...
Känner att mina rubriker inte är allt för roliga men det e ju sanning i alla fall! Igår var ju min ledig onsdag o ja gjorde stan med Matilda. Fick köpt allt ja vill ha till huset: Hylla till källaren, lampa, svartatavlanfärg, mörkläggninsgardiner o...
Varför i helsike e inte vädret bra idag då?? Så typiskt när ja hade tänkt greja på utsidan lite... Man får ta alla dagar man kan för sånt när man har hus :) Om en stund ska ja åka in o handla shoppa lite saker till huset. Sov första natten med en ny ...
Idag är det tisdag o imorn är ja ledig :) Ska nog åka in till Torp köpcentrum och handla lite saker till huset, man får passa på när man precis har fått lön! Börjar ett idag, ja hoppas det e lika fint väder imorn. Idag har ja fått röjt upp lite i käl...
Har varit så där sjukligt trött i tre veckor nu, varken ja sover eller inte så e ja trött. Är nog bara i en dålig period! Trött ikväll med men ska se Revenge nu som är min nya favoritserie :) Imorn är det fredag å det e sjukt skönt att det snart blir...