*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under mars 2010

Av Sofia - 18 mars 2010 15:04

haha ja önska går ju... en av de snyggaste kvinnorna i världen tycker jag är Bar Refaeli. Visst de ändrar bilder mycket osv fast hon är alltid snygg oavsett vilka bilder det är. Så detta ska bli den kroppen ja ska få av gröt och buljong  


Drömma går ju...

Av Sofia - 18 mars 2010 14:48

Eller ja sommar och sommar... de tunnare täckena e nu framme och i sängen :) Vi har duntäcken annars, h´ja avskyr dom egentligen fick dom i julkapp för så där 100 år sedan fast de e varma och ja e ganska frusen av mig. Idag hade ja aldrig tagit emot ett duntäcke!!


Ska bli skönt med de tunnare täckena för det har varit så varmt på natten nu de senaste dagarna. Har ganska mycket värme på. Det behövs men på natten + täcke = värmeslag

Av Sofia - 18 mars 2010 14:37

Tv3

20:00 Sveriges fulaste hem
21:00 Lyxfällan


Tv 4

22:40 Familjen Jackson

(Dom har tydligen flyttat Familjen Jackson till senare)


Kanal5

20:00 Gränsbevakarna USA
21:00 Criminal minds
22:00 Gordon's kitchen nightma...


Dagens Film: Troja börjar kl 21.00 på 6:an

        Av Sofia - 18 mars 2010 14:09

        Ni som kikar in måste rösta på omröstningen :) Komedi leder fortfarande stort...


         


        Av Sofia - 18 mars 2010 13:43

        Ja ska kanske åka till Branäs imorn om väder och mamma vill vara på min sida. Det hänger nog mest på mamma, hennes gubbe e där uppe med sina barn och vi kan få komma och bo med om vi vill :) Bara över helgen. Det är 35 mil upp fast vi eller speciellt mamma skulle behöva komma iväg en stund efter allt med morfar. Han är fortfarande på sjukhuset och får inte komma hem denna helgen heller...


        Får se sedan va mami har bestämt :)

        Av Sofia - 18 mars 2010 13:38

        Jag är tokig i LdB och klarar mig inte utan... först och främst till händerna men även övriga kroppen och ansiktet. Köpte denna för att vår affär inte hade den vanliga creme rich när jag behövde. Tänkte att denna var bättre än inget fast ja hade fel. Den är hemsk. Den e så stark så det svider. Ingen kroppslotion borde vara så aprfymerad att det gör ont. Varken det e sport eller inte! Den luktar gott visst men usch va hemsk!

          

        Av Sofia - 18 mars 2010 13:24

        Jag har faktiskt börjat tröttna lite på gröt måste ja säga... försöker ju gå ner i vikt och gröt varje dag börjar bli tråkigt. Förr gången ja gick ner i vikt så åt ja massa buljong. Alltså koka upp vatten och 1/2 köttbuljong. Ibland har ja lite nudlar i för att få det lite mer matigt. Har även lite bladspenat, peppar och lite cayenne i. Jätte gott :) Lite tråkigt fast vikt snällt :)

        Av Sofia - 18 mars 2010 13:00

        Ursäkta mig nu men bloggar som fokuserar bara på en sak e otroligt tråkiga! Visst ja kan förstå om man bloggar om nån som dött och så. Fast varför skriva samma saker hela tiden. Folk läser inte sånt även om det e sorgligt.


        Sedan dessa bloggar om typ twilight, det ja med förstå med vad händer när filmerna e slut man inte har nåt mer att skriva om. Har sett typ 6 bloggar nu som nästan bara handlar om twilight. Tycker man ska skriva om precis allt i sin blogg. Fast vissa skriver lite "extra" med :)


        Denna bloggen e ju mest om film och tv fast ja skriver ju helt blandat!  


        Läser ni nån blogg som fokuserar på bara en sak? Vad fokuserar den på?

        Presentation


        Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

        Omröstning

        Hur gammal är du?
         10-15
         15-20
         20-25
         25-30
         30 eller äldre

        Tidigare år

        Senaste inläggen

        Kategorier

        Arkiv

        Länkar

        Sök i bloggen


        Ovido - Quiz & Flashcards