*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under mars 2010

Av Sofia - 17 mars 2010 21:18

Ja nu e det ju paus i Grey´s fast funderade på en sak under tiden... Tycker ni att Derek gjorde rätt som ange Richard till styrelsen? Skulle ni gjort likadant och sedan vill han ju att han ska åka på rehab och komma tillbaka... Vet inte riktigt vad ja ska tycka...

Av Sofia - 17 mars 2010 21:17

Hur gör man om man ska blogga från mobilen? Det finns väl att läsa nånstans kanske fast tänkte kanske nån hade nåt tips.. :)

Av Sofia - 17 mars 2010 18:53

Såg ni han i Lördags? Ja blev nästan kär, vilken charmknutte han e alltså... Otroligt söt med. Förstår varför han vann!

 

Av Sofia - 17 mars 2010 18:36

Vill du tjäna pengar på din blogg? Det är super lätt.. Ja tjänar pengar ofta på min blogg och det kan du också göra. Du får själv välja vilken reklam du vill ha. Du kan ju kika på den reklamen ja har i spalten till vänster.


Klicka sedan här och anmäl dig... Det kostar absolut inte. Det enda du kan göra är att tjäna på det..

Tjäna pengar på din webbplats!

Av Sofia - 17 mars 2010 18:09

Till kvällsmat idag blir det Chili con carne.. Det e otroligt gott. Gör den med felix färdigkrydda men använder egna kryddor med. Till serveras så klart ris :)

Av Sofia - 17 mars 2010 18:04

Har suttit och kollat in lite andra bloggar nu... Det finns ju dom som e jätte duktiga men gud så mycket fjortisar det finns!! De tror att deras bloggar e sååå bra och sedan skriver de att de haft en massa besök de inte ens haft (tydligen lite för tröga för att förstå vad statistiken e till för)


Varför kan de inte bara skriva om vad de gör och vad de tycker om och sånt vanligt istället för att hävda sig själva. Tycker det e lite tragiska bara... Fast vissa har verkligen jätte fina bloggar :)

Av Sofia - 17 mars 2010 16:14

Japp nu e kakan klar och den blev skit bra... Alldeles perfekt faktiskt!


Bildbevis :)

Av Sofia - 17 mars 2010 15:42

Vattensprutemetoden  som jag testat på Eddie har faktiskt funkat... Han ligger i sängen nu och tittar upp och ser måsar fast skäller inte :) Äntligen nåt som funkar. Bara ett sprut när han skäller och sen är han tyst. Synd att dte inte funkar lika bra på Nova...

Ovido - Quiz & Flashcards